Vi har öppet

Gårdsbutiken är egentligen alltid öppen, bara nån är hemma. På vintern kan det dock vara skäl att höra efter innan man kommer.
Tel. +358 (0)457 342 0784
Café Svarta Maran öppnar 1.6 2013 och har öppet lö-sö i juni 12.00-17.00
Efter midsommar - 11 augusti öppet alla dagar 12.00-17.00
Välkomna!

torsdag 1 december 2011

Fårskav

Här kommer ett recept på fårskav:

Ca 300 g tunnt skivad benfri fårstek
1 gul lök
1 msk smör
drygt 1 dl grädde
1 tsk senap (gärna Dijon)
salt
peppar, gärna svartpeppar
ev. lite buljongpulver
ev. lite vetemjöl
en liten vitlöksklyfta
vatten

Bryn den hackad löken i smör
Bryn köttet, salta och peppra
Rör ihop senapen och vetemjölet med lite grädde och vatten till en jämn konsistens,
slå det över köttet, tillsätt lite buljongpulver. Riv eller krossa vitlöken och lägg den i grytan.
Smaka av, tillsätt ev. mer grädde eller vatten om det behövs.
Serveras med potatis och sallad.
Jättegott!

Som av en händelse råkar vi just nu ha fårskav i frysen,
300 g för 4,95!
Kylen i lördags, full med läckra produkter, lite finns ännu kvar.
Gårdsbutiken öppen den är veckan:
Torsdag och fredag 15-19
Lördag 11-16

Välkomna!

I kväll ska vi göra lite prinskorv, den borde vara färdig i morgon. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar